Klik untuk info

KLIK UNTUK INFO

Saturday, 15 September 2012

Budak Mc 5 Days Buat Pasal lagi !!







Video dibawah ini : 


Assalamualaikum..Peace ! (Y)


Korang ingat lagi tak pasal video budak mc 5 days yg duk bt muka DUCK FACE tu ?? alaaaa...yg sakit mata tu...?? famous kowt....Kali ni dya muncul lagi buat video utk ex bf dia..alahaiiii sapa la bf ko tu...nk bgtaw satu dunia ker ? motif  buat video nie?? xserik2 lagi ker kena kutuk time sakit mata tu?
Kesian budak ni, dulu kena kutuk gedik tapi dalam masa dia kena kutuk tu, muncul banyak banyak sangat video-video  parody yang mengejek meniru video asal budak perempuan yang sakit mata tu.

Kononnya nak buat lawak video balas tapi sedarkah pada masa yg sama, lawak yg mereka buat tu  @ dalam bahasa yg lain MEMPERSEDAKAN ORANG ? Mungkin ada yg akan cakap mmg patut pun  budak tu kena persenda....padan muka kan ??? tapi tugas kita ke nk judge2 orang ni ? Jawapan Ash,  kita xlayak nk 'judge' orang sebab kita pun tak 'perfect'..

Kepada budak perempuan tu, sudah2 la cari PUBLISITI murahan...you already know people feel like 'eeeeeyaaaarkkkkkkkkkkkkkkkk' to hear your voice duckling face n so on... please stop hurting people with all your nonsense video.. change something more interesting than your nonsense DUCK FACE..It is disgusting and annoying..( kutuk sikit2 xpa)

Kita kena fikir tu, kita semua tak sempurna, ada kekurangannya. Jadi kalau salah tu tegur dulu...tegur dengan berhemat....


Dengan Kata
Dengan Perbuatan
Dengan Doa

Tegur dulu, bukan terus kutuk & mempersendakannya... ni peasanan untuk diri Ash jgk...wallahualam..
Comments
1 Comments

1 comment:

  1. rasanya awak pun dah kutuk dia dengan teruk dan tak berhemah juga tanpa sedar. hehe

    ReplyDelete